banner85

Düğün Sezonunda Mobilya Sektörü Sinek Avlıyor

Artan fiyatlar düğün sektörünü de vurdu.

08 Ağustos 2022 Pazartesi 19:02
Düğün Sezonunda Mobilya Sektörü Sinek Avlıyor

Malum düğün sezonu açıldı yeni bir ev kurmak isteyenler ise mobilya ve çeyizlik eşya mağazalarının yolunu tuttu. Ancak her sektör gibi bu sektör de zamlardan nasibini aldı. 


Gün geçmiyor ki yeni bir zam haberiyle uyanmayalım. Zamlar art arda geldi ve  vatandaşın alım gücü düştü.Düğün sezonu olmasına rağmen pek çok esnaf ise zor durumda. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün sezonu da açıldı. Yeni bir ev kurmak isteyen çiftler ise çeyizlik eşya ve mobilya mağazalarının yolunu tuttu. Ancak etiketlerdeki artış vatandaşları ya mağazadan geri çeviriyor ya da ihtiyaçları minimuma indirmeye sebep oluyor. Esnafsa mağdur olduğunu dile getiriyor.
Bazı esnaflarsa artan maliyetlerden dolayı sürekli etiket değiştirildiğini ,düğün hazırlığı yapacak olanların da bir an önce bu sezonda yapılan kampanyalardan faydalanması gerektiğini belirtiyor. Çeyizlik eşya ve mobilyada her bütçeye uyacak ürünler elbetteki var. Alınacak ürünün kalitesine ve özelliklerine göre fiyat aralığı da değişiyor. Yeni bir ev kuracaklar için ise çeyiz paketleri oluşturuluyor.

Ancak artan maliyetler nedeniyle mobilya ürünlerine gelen zammın devam edeceği belirtildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86