banner85

Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezinde Kurslara Yoğun İlgi

Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezinde açılan 15 farklı kursta 7’den 70’e tüm vatandaşlara hizmet veriliyor. Şehrin farklı noktalarından gelen vatandaşlar buradaki kurslarda hem kaliteli zaman geçiriyor hem de meslek sahibi olmak için fırsat buluyor.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
26 Nisan 2024 Cuma 14:35
Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezinde Kurslara Yoğun İlgi

Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezinde açılan 15 farklı alanda kursa vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Yeşilyurt belediyesine bağlı Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi sunduğu hizmetler ile toplumdaki deprem travmasının atlatılmasında önemli bir rol oynarken, şehrin farklı noktalarından gelen vatandaşlar buradaki kurslarda hem kaliteli zaman geçiriyor hem de meslek sahibi olarak hayatına farklı bir pencere açıyor.

Yeşilyurt’un kültürel ve sanatsal açıdan zengin alt yapısını ön plana çıkarmanın yanı sıra hobi ve meslek edindirme kurslarıyla 7’den 70’e tüm vatandaşların sosyal hayatlarını daha nitelikli hale getirmek hedefiyle Kiltepe mahallesinde hizmete sunulan Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi’ndeki sanatsal ve kültürel kurslara gösterilen ilgi, her geçen gün artmaya başladı.

Eğitim merkezinde; 4 ile 6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik başlatılan Erdem Okullarının yanı sıra kuaförlük, gastronomi, halk oyunları, bilgisayar, aşçı yardımcılığı modelistlik, trikotaj, tekstil ara elemanı ve farklı branşlardaki meslek edindirme kurslarının yanı sıra Kur’an-ı Kerim, gitar, resim, halı dokuma, örgü, robotik kodlama, dron, akıl oyunları ve yazılım kursları da düzenleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86