banner85

Muhammed Ali Clay Spor Salonunda Kick Boks Şampiyonası Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve üç gün sürecek olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kick Boks şampiyonası, Muhammed Ali Clay Spor Salonunda başladı. 

10 Eylül 2022 Cumartesi 14:43
Muhammed Ali Clay Spor Salonunda Kick Boks Şampiyonası Başladı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KİCK BOKS ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Kick Boks Malatya İl Temsilciğinin katkılarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası Kick Boks Şampiyonası başladı. 100’ün üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada bayan ve erkek sporcular minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde müsabakalara çıkacak.


Düzenlenen şampiyonayla ilgili bilgiler veren Sağlık Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı Kadın Aile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Hilal Yıldırım, “ Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızı internet bağımlılığından uzaklaştırmak amacıyla çocuklarımızın farklı sportif aktiviteler yapmasına olanak sağlıyoruz. Bu süreci de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle beraber yürütüyoruz. Bu kapsamda Muhammed Ali Clay Spor Salonumuzda Kick Boks Şampiyonamızı düzenliyoruz. Şampiyonamıza katılım sağlayan 100’ün üzerinde öğrencimiz var. Şampiyonaya katılan sporcularımıza başarılar diliyorum. Sporcularımıza ve gençlerimize her zaman destek olan ve yanlarında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum” dedi.


Malatya Kick Boks İl Temsilcisi ve Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Antrenörü Hasan Basri Karakuş ise, “ 100 öğrencimizin katılımıyla Büyükşehir Belediyemiz adına bir turnuva düzenledik. Minik, yıldız, genç ve büyük kategorilerinde maçlarımız yapılacak. Katılım sayımız çok iyi. Güzel müsabakalar olacak. Bu yıl Büyükşehir Belediyemizin sporcularından iki sporcumuz da Avrupa Şampiyonasında Malatya’mızı ve ülkemizi temsil edecek. Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve emeği geçenlere turnuvayı hazırladıkları için teşekkür eden Karakuş Spor Kulübü Yardımcı Antrenörü Ahmet Enfal Metin, yapılan turnuvanın geleneksel hale gelmesi temennisinde bulundu. Metin, gençlerin Malatya içi turnuvalarda tecrübe kazanmalarını ve Türkiye geneli olmak üzere yurt dışında da Malatya’yı en güzel şekilde temsil etmelerini dilediklerini söyledi.

Turnuvaya katılan sporculardan Mehmet Enes ve Musab Karakuş, verdiği katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmed 2023-04-10 06:28:38

banner86