banner85

Mehmet Avcı İyi Partide Bende Varım Dedi

Önümüzdeki aylarda yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili olmak için partilere başvurular hızlandı.. bugün iyi partiye aday adaylığı için iş insanı Mehmet Avcı başvuruda bulundu.

20 Ocak 2023 Cuma 09:51
Mehmet Avcı İyi Partide  Bende Varım Dedi

Milletvekili seçimleri ile cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken, milletvekilliği adaylığı ile ilgili başvurular hızlandı.

Malatyalı iş insanı Mehmet avcı bugün iyi partide milletvekilliğinde ben de varım dedi.. iyi parti il başkanı hakan yılmazın da  bulunduğu toplantı salonunda açıklama yapıldı.
İyi parti milletvekili aday adayı Mehmet avcı, vatan millet aşkı atatürke olan sevgimden dolayı iyilerin arasındayım dedi.

aday adayı avcı ekonominin dar boğaza girdiği bu zamanda iş insanı olarak memleketime  faydamın olacağına inanıyorum dedi.
Daha sonra il başkanı hakan yılmaz ise malatyaya hizmet veren bir iş insanı olarak Mehmet avcı vekil olursa iyi olur, iyi de yapar dedi.
İyi parti il başkanı hakan yılmaz ayrıca yaptığı açıklamada ülkenin seçime giderken içinde bulunduğu durumu özetledi.

Son Güncelleme: 20.01.2023 11:44
Anahtar Kelimeler:
MalatyaHaberGündemVuslatTv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
unubawuh 2023-01-20 10:20:01

[url=http://slkjfdf.net/]Sfuwado[/url] Airajif fgh.snah.malatyavuslattv.com.mmp.gk http://slkjfdf.net/

Avatar
ovizoyayesizo 2023-01-20 10:44:37

[url=http://slkjfdf.net/]Eutemumna[/url] Ohocupuj dxe.onas.malatyavuslattv.com.rcy.il http://slkjfdf.net/

banner86