banner85

Malatya Turgut Özal Tabiat Parkından Mide Bulandıran Görüntü

Malatya Turgut Özal Tabiat Parkı eski adıyla Orduzu Pınarbaşı’nın tuvaletleri görenlerin midesini bulandırıyor. Yaz aylarında en çok tercih edilen tabiat parkının bu şekilde olması ise yetkililerin ne yaptığı sorusunu akıllara getiriyor.

Editör
Editör
25 Nisan 2024 Perşembe 18:15
Malatya Turgut Özal Tabiat Parkından Mide Bulandıran Görüntü

İnsan biyolojik bir varlıktır.

Yaşamını sürdürebilmesi için ilk etapta beslenmeye ihtiyaç duyar.

İnsanın dolaşım sistemine yakından bakıldığında ağız yoluyla alınan besinler vücut tarafından sindirildikten sonra dışarıya atılır.

İnsanlık bu ihtiyacın giderilmesi için özel alanlar tasarlamıştır. Modern zamanlara gelindiğinde ise boşaltım işleminin yapılabilmesi yaşam alanlarına tuvaletler inşa edilmiştir.

Günümüz de ise uzay çalışmaları yapılıyor, yapay zeka ile insan beynine erişim sağlanabiliyor, yapay kalpler kardiyolojide yeni aşamalara geçilebiliyor, insansız droneler hareket ettiriliyorken böyle bir dünyadan çıkıp Turgut Özal Tabiat Parkında bir lavaboya gittiğinizde karşılaştığınız tablo bu mu olmalı?

Tabiat Parkı doğasıyla, bulunduğu konumuyla Malatyalılara adeta bir cenneti yaşatırken temizlik noktasındaki gereken hassasiyetin gösterilmemesi akıllarda soru işareti bırakıyor.

Olayın özüne bakıldığında İnsanlar gerekli hijyeni mi göstermiyor? Yoksa Orduzu Pıanrbaşı Mesire alanına temiz bir hava almak için giden vatandaşlara bu mu reva görülüyor?

Ve Yine bir konu üzewrinewe3 soruyoruz ki malatyanın  yeşil alanlarının simgesi haline geln orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkı kaderine mi terk edildi.

Yoksa eşsiz doğasının bir yapay zeka yoluyla kendi kendini temizlemesi mi bekleniyor?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86