banner85

İki Grup Arasında Pompalı Tüfekle Çatışma

Malatya’da iki grup arasında çıkan kavgada pompalı tüfek ile ateş açılması sonucunda 1 kişi ağır yaralandı. Olaya karıştıkları belirlenen, biri bıçakla diğeri de dövülerek yaralanmış iki kişi de pompalı tüfekle kaçmak isterken olaydan yarım saat sonra yakalandı.

05 Ağustos 2022 Cuma 14:41
İki Grup Arasında Pompalı Tüfekle Çatışma

Olay, 5 Ağustos Cuma günü sabaha karşı 04.00 sıralarında Yamaç Mahallesi TOKİ bölgesinde Azerbaycan Sokakta meydana geldi. Boş alanda genç bir grup arasında çıkan kavgada pompalı tüfek ile ateş açılması sonucunda üzerinde herhangi bir kimlik bilgisi çıkmayan 20-25 yaşlarındaki bir kişi başından ağır yaralandı. Ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan yaralının hayati tehlikesi devam ediyor. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.


Çevrede araştırma yapan polis ekipleri, bir aracı şüphe üzerine kontrol ederken içerisindeki M.Ö. ve İ.D. adlı şüphelileri kıyafetleri kanlı, biri dövülmüş diğeri de kalçasından bıçakla yaralanmış halde yakaladı. Araçtaki incelemede olayda kullanılan pompalı tüfek ele geçirildi. Ayakta tedavi edilen her iki şüphelide olay yerine gelen ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.  
Polis ekipleri yaptıkları araştırmada olaya karıştığı tespit edilen G.I. adlı şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı.

 

Son Güncelleme: 05.08.2022 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86