banner85

Otobüste Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Yakalandı

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünce yapılan ortak çalışmada bir otobüsteki yolcu çok sayıda uyuşturucuyla yakalandı.

13 Ağustos 2022 Cumartesi 18:30
Otobüste Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Yakalandı

Narkotik ve İstihbarat ekipleri uyuşturucuyla mücadeleye devam ediyor. Yapılan ortak çalışmada bir yolcunun uyuşturucu taşıdığı bilgisi üzerine otobüs Mersin ilinde durduruldu.
Otobüste yapılan aramada 12 paket halinde toplamda 6 kilo 150 gram Metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan  şahsa adli işlem yapıldı ve şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Ayrıca; Ayrıca yine narkotik ekiplerince yapılan çalışma sonucu uyuşturucu ticareti yapacağı değerlendirilen 1 şahsın üzerinden 3 parça halinde toplamda 148.36 gram metamfetamin ele geçirildi. Konu ile ilgili gözaltına alınan şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86