banner85

Malatya'da Büyük Skandal! Pütürge Belediyesi Çalışanı Küçücük Çocuğu Öldüresiye Tekmeledi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde yaşanan çocuğa şiddet olayının görüntüleri sosyal medyada izleyenleri dehşete düşürdü.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
25 Nisan 2024 Perşembe 17:46
Malatya'da Büyük Skandal! Pütürge Belediyesi Çalışanı Küçücük Çocuğu Öldüresiye Tekmeledi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde yaşanan çocuğa şiddet olayının görüntüleri sosyal medyada izleyenleri dehşete düşürdü.

Görüntülerde 23 Nisan günü Malatya Pütürge Yatılı Okulu'nun bahçesinde 9 yaşındaki bir çocuk balonla oynadığı görülüyor. Çocuğun herşeyden habersizce oynadığı balon elinden kaçınca bahçede uçurulan bir drona temas ediyor.

O esnada ise Pütürge Belediyesi çalışanlarından olduğu iddia edilen ve dronun operatörlüğünü yapan M.H. duruma sinirlenip önce çocuğun üzerine yürüyor ardından var gücüyle çocuğa tekme atıyor ve çocuk yere yığılıyor. 9 yaşında şiddete maruz kalan öğrencinin yanında bulunan arkadaşları duruma engel olmaya çalışsada hiç bir güç cani adamı durduramıyor. 

Belediye Personeli M.H. acı içerisinde kıvranan çocuğa öldürürcesine tekmelerle saldırdıktan sonra hiç birşey olmamışçasına arkasını dönüp balona takılan dronuyla ilgilenmeye devam ediyor. Bahçedeki çocuklarsa bir yandan yaşadıkları korkuyu ve şoku atlatmaya çalışırken bir yandan da arkadaşlarını yerden kaldırıp kendine getirmek için uğraşıyor.

Olayın ardından öğrenciler durumu öğretmenlerine anlatınca güvenlik kamerası kayıtları incelenirken kan donduran olayın görüntüler gün yüzüne çıktı. Güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedilen şiddet görüntülerinin ardından hemen çocuğun ailesine haber verilmesinin ardından mağdur çocuk hastaneye kaldırıldı.

Şiddet gören çocuk hastanede tedavi altına alınırken aile saldırgan hakkında şikayet başvurusunda bulununca M.H. gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı.

Akıllara durgunluk veren ise mahkemeye bu görüntüler sunulsa da Pütürge Belediyesi personellerinden M.H. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86