banner85

Yeşilyurt Belediyesi, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Mahalle Muhtarlarıyla İstişare ve Değerlendirme’ Toplantısına katılarak, mahalle muhtarlarının talep ve isteklerini dinlediler.

19 Ağustos 2022 Cuma 14:20
Yeşilyurt Belediyesi, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi

“Mahalle Muhtarlarımızla Bir ve Beraber Hareket Ediyoruz”


Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarı-1 Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, Muhtar Dernek Başkanları ve Yeşilyurt İlçesinin 81 Mahalle Muhtarı katıldı.


Muhtarların mahalleleriyle ilgili talep ve isteklerini paylaştıkları toplantıda konuşan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmekten çok büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederken, toplantıya ev sahipliği yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.
Muhtarlarla bir ve beraber hareket ederek Yeşilyurt’u her alanda büyüttüklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Semt Pazarımız, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz ve Nikâh Dairemizin yer aldığı Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarı-1’de hizmete sunduğumuz toplantı salonumuzda Milletvekillerimiz, İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız, Muhtar Dernekleri Başkanlarımız ve Muhtarlarımızla ilk toplantımızı yapmanın sevincini yaşıyoruz. Hizmetlerimizin halka ulaşmasında çok önemli bir rol oynayan mahalle muhtarlarımıza belediye hizmetlerine sağladıkları katkılardan dolayı öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Yerel yönetimler ve kurumlar ile vatandaşlarımız arasında köprü vaziyeti gören muhtarlarımızla her zaman bir ve beraber hareket ediyoruz. Mahallelerde ki gözümüz ve kulağımız olan muhtarlarımızın destekleriyle 81 mahallemize güzel ve kaliteli hizmetler ulaştırıyoruz. Yatırımlarımızın kalıcı ve güçlü olmasında çok büyük emekleri olan muhtarlarımızın doğru ve güzel yönlendirmeleri neticesinde talep edilen hizmetleri anında yerine getiriyoruz. Muhtarlarımızın destekleriyle hedeflediğimiz hizmetleri daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırıyoruz. Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçasıdır. Halkımızın yaşadığı mahallerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Görüş ve önerilerinden her zaman faydalandığımız muhtarlarımızla güzel ve samimi bir ortamda bir araya gelip, hizmetlerimizi ve yapılacak yeni yatırımları konuştuk. Çok verimli bir toplantı oldu, bu toplantıdan çıkardığımız sonuçlar ve aldığımız notları hizmetlerimize yansıtacağız, talep edilen konularla ilgili çalışmaları hemen başlatacağız. Vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti ulaştırmaya devam etmek için el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.08.2022 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86