banner85

Yardım Kolilerinden Çıkan Notlar Duygulandırdı

Asrın felaketinin üzerinden tam 11 ay geçti. Geçen sürede kentlerin imarına başlanırken depremzedeler de unutulmadı. Hatay’da 81 ilden gelen yardımlar afetzedelere ulaştırılmaya devam edilirken kolilerin içerisinden çıkan notlar ise duygulandırdı.

Rabia Işık
Rabia Işık
08 Ocak 2024 Pazartesi 14:37
Yardım Kolilerinden Çıkan Notlar Duygulandırdı

Depremin vurduğu Hatay’da 81 ilden gelen yardımlar ve destekler afetzede vatandaşlara ulaştırılmaya devam ediliyor.

Depremzede vatandaşlara gönderilen yardımların içerisinden çıkan notlar ise duygulandırdı.

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Hatay’da, kentteki çalışmaları aralıksız devam ederken, kentin eski günlerine dönebilmesi için devlet kurumları tarafından hummalı çalışmalar yürütülüyor.

Devlet kurumları depremzede vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmazken, yardımsever vatandaşlarda bölge halkını unutmuyor.

Antakya’da yaşayan depremzede Mete Erdahan ve arkadaşları da sosyal medya üzerinden gelen yardımları afetzede vatandaşlara ulaştırıyor.

Asrın felaketinin 12. ayında unutulmayan afetzede vatandaşlar için gelen yardım kolilerinin içinden çıkan notlar ise duygulandırmaya ve yürekleri ısıtmaya devam ediyor.

Yardımlar hakkında konuşan Mete Erdahan, Depremzede çocuklar için gönderilen yardım kolilerinin içinden çıkan notların kendilerini duygulandırdığını belirtti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86