banner85

Ticaret Bakanı Çimento Fiyatları İçin Firmaları Uyardı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, başta Malatya olmak üzere deprem bölgesinde çimento fiyatlarını fahiş oranda arttıran 5 ili uyardı. Bakan Bolat, “Deprem bölgesinde 5 büyük vilayette çok fahiş miktarda fiyatları yükseltme çabaları var. Onları uyarıyoruz, kesinlikle müsaade etmeyeceğiz" dedi.

editörr
editörr
08 Ekim 2023 Pazar 16:57
Ticaret Bakanı Çimento Fiyatları İçin Firmaları Uyardı

6 Şubat depremlerinin hareketlendirdiği inşaat sektörü, beton fiyatlarının hızla yükselişi, kalifiye eleman sıkıntısı, diğer girdi maliyetlerinin fahiş oranda artması sektörü yeniden durgunluğa sürükledi. Başta Malatya olmak üzere deprem bölgesinde beton fiyatlarını aşırı yükselmesine Ticaret Bakanlığı’ndan sert bir önlem geldi.

Depremlerin etkilediği illerden en büyük hasarı alan Malatya da fahiş fiyatlar artmaya devam ederken, Ticaret Bakanlığı Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamalarla buna "DUR" deme kararı aldı.

Bolat, konuyla ilgili hem Bakanlığın ilgili kuruluşlarının hem de Rekabet Kurulunun yoğun bir soruşturma başlattığını ifade ederek yol yakınken bu haksız uygulamadan vazgeçsinler dedi

Acıların ve yıkımların üzerinde aç gözlülükle para peşinde koşulmaz diyen ticaret bakanı firmaları makul fiyata çekeceklerinin altını çizdi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86