banner85

Hakkulu Cinayetinde Eski Eş Gözaltında

Adana’nın Kozan ilçesinde kayıp olarak aranan ve 12 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan Mustafa Hakkulu cinayetinde bir kişi daha tutuklandı. Hakkulu’nun Malatya’da bulunan eski eşi Bengül Güvenç cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Rabia Işık
Rabia Işık
26 Aralık 2023 Salı 15:10
Hakkulu Cinayetinde Eski Eş Gözaltında

Mustafa Hakkulu cinayetinde eski eşi de gözaltına alındı.

Adana'nın Kozan ilçesinde kaybolduktan sonra öldürülmüş halde bulunan ve arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Mustafa Hakkulu cinayetinde soruşturma devam ediyor.

13 Aralık'ta kaybolduktan sonra 24 Aralık günü akşam saatlerinde Kozan'a bağlı Postkabasakal Mahallesi'nde bir dere yatağında ensesinden silahla vurulmuş halde bulundu.

35 yaşındaki, 3 çocuk babası olan Hakkulu’nun cenazesi toprağa verilirken Hakkulu’nun Malatya’da bulunan eski eşi Bengül Güvenç ise gözaltına alınarak Kozan’a götürüldü.

Şüphelilerin Kozan emniyet birimindeki sorguları sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86