banner85

Gastroantep Kültür Yolu Festivali

Gaziantep Belediyesi daha önceden olduğu gibi 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinden sonrada yaraları sarmaya ve vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin gastronomi festivali öncesi yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Rabia Işık
Rabia Işık
09 Eylül 2023 Cumartesi 11:33
Gastroantep Kültür Yolu Festivali

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Yüzyılı’nda iki festivalin bir arada yer alacağı GastroANTEP Kültür Yolu Festivali öncesinde yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısına katıldı.

Mutfak Sanatları Merkezi’nde  yapılan toplantıda  Fatma Şahin’in sunum yaparak, Gaziantep mutfağını eşsiz lezzetlerini ulusal ve uluslararası arenada tanıtılacak olan festivallerin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kültür Yolu Festivali kapsamına giren GastroANTEP’te yapılacak yeni etkinlikler sunumda anlatılırken festivalin dünyadaki yeri, festivalde yapılacak etkinlikler, şehre katkısı, bu seneki hedefleri basın mensuplarıyla paylaşıldı

Bu yılki teması ‘coğrafya’ olarak belirlenen GastroANTEP hakkında konuşan  Başkan Fatma Şahin, festivalin amaçlarına değinerek, bu coğrafyada bizim önümüze bakmamız, hedefe kilitlenmemiz ve gereğini yapmamız lazım dedi.

Basın toplantısına katılan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı şehri dünyaya tanıtmak için festivallerin kıymetli olduğunu belirtti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan ise Gazi şehrin birçok özelliğiyle dünya şehri olduğunu ifade ederek Gaziantep’i gerçekten ekonomik anlamda çok daha güçlü bir hale getireceğiz” diye konuştu.

Sunum ve konuşmaların ardından Başkan Fatma Şahin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86