banner85

Depremzedeler Yeni Yılda Aile Ziyaretindeydi

Deprem kentleri yılbaşına buruk girdi. Asrın felaketinin yaşandığı 11 ilde yeni yıl kutlamaları buruk geçti. Ailelerini kaybeden depremzedeler deprem şehitliklerini ziyaret ederek yakınlarıyla dertleşti. Depremlerde ailesini kaybedenlerden biri de Hatay da yaşayan Mehmet Yılmazdı. Ailesini ziyaret eden Yılmaz, “2023’ü hiç unutmayacağız” dedi.

Rabia Işık
Rabia Işık
01 Ocak 2024 Pazartesi 13:43
Depremzedeler Yeni Yılda Aile Ziyaretindeydi

Deprem şehitliğinde buruk yılbaşı kutlaması.

Depremin vurduğu Hatay’da vatandaşlar, yılbaşına asrın felaketinde hayatını kaybeden yakınlarının mezarlarını başında girdi.

Depremlerde Hatay’da yaklaşık 25 bin insan vefat etmiş ve deprem sonrası Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi’nde vefat eden vatandaşlar için şehitlik oluşturulmuştu.

Görenlerin yüreğini burkan deprem mezarlığında depremzedeler yeni yıla buruk girdi. Depremlerde eşini, 2 evladını, kardeşini ve çok sayıda yakınını kaybeden Mehmet Yılmaz ise bunlardan sadece biriydi.

Yıldız, ailesinden geriye kalan kızı Elmas’la evlatlarının ve eşinin mezarını ziyaret etti. 

11 ilde vatandaşlar, yeni yıl öncesi yakınlarının mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler.

Son Güncelleme: 01.01.2024 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86