banner85

Bu Da Yıkım Kazası!

6 Şubat depremlerinin ardında hasar olan şehirlerde yıkım şirketlerinin dikkatsizliği çevredeki sağlam binalara da zarar verebiliyor. Dün Malatya’da da bir benzer olayın yaşandığı yıkım sırasında Adıyaman’da da ağır hasarlı bina, çevresindeki ev iş yerleri ve bir aracın üzerine devrildi.

Rabia Işık
Rabia Işık
08 Aralık 2023 Cuma 15:15
Bu Da Yıkım Kazası!

6 Şubat depreminde en çok etkilenen iller arasında yer alan Adıyaman’da bir yıkım firması tarafından yapılan çalışmalar sırasında Yenipınar Mahallesi’nde bir yıkım kazası yaşandı.

5 katlı ağır hasarlı binanın yıkımı esnasında bir iş yeri, bir araç ve bir evin üzerine devrildi. Ağır hasarlı binanın enkazı altında kalan ev, iş yerleri ve araç kullanılamaz hale geldi.

Bina yıkımından dolayı evlerinin, iş yerlerinin ve araçlarının zarar gördüğünü dile getiren vatandaşlar duruma tepki göstererek, zararlarının karşılanmasını ve bu duruma çözüm bulunmasını istedi.

Adıyaman’da daha önce Sıratut Mahallesi İzollu Baba Caddesi üzerinde de yine ağır hasarlı bir binanın yıkımı esnasında bir iş yeri ve bir evde hasar meydana gelmişti.

Anahtar Kelimeler:
Adıyaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86