banner85

Baraja Açılan Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu

Baraj gölünde kaybolan çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Hasancıklı Mahallesi'nde akşam saatlerinde balık tutmak için baraja giren Mutesem Billim Elcasim’in cansız bedenine ulaşıldı. Elcasim’in naaşı Uludere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Rabia Işık
Rabia Işık
25 Aralık 2023 Pazartesi 15:46
Baraja Açılan Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu

Barajda kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu.

Kahramanmaraş’ta balık tutmak için baraja açılan ve kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Hasancıklı Mahallesi'nde akşam saatlerinde balık tutmak için baraja giren 3 kişiden biri gölete düşüp kayboldu.

AFAD, UMKE ve Kahramanmaraş İtfaiye Sualtı Arama Kurtarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda barajın bazı alanlarında aramalar yoğunlaştırılmıştı.

Gölette bulunan yoğun yosunlaşmadan dolayı Mutesem Billim Elcasim’i arama çalışmaları sabah saatlerinde devam edildi.

Gruplar halinde çalışmalarını sürdüren ekipler, bot ve dron yardımıyla yapılan çalışmalar neticesinde 13 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu.

Baraj gölünde suya girdiği yerin yaklaşık 500 metre ilerisinde bulunan Elcasim’in cesedi, otopsi için Uludere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86