banner85

Azerbaycan Tarafından 10 Bin Konut ve İş Yeri Yapılacak

Yeni Kahramanmaraş vizyonu doğrultusunda tüm alanlarda çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve Azerbaycan MİDA Başkanı Sadık Sadıkov ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere incelemelerde bulundu.

Rabia Işık
Rabia Işık
07 Aralık 2023 Perşembe 14:34
Azerbaycan Tarafından 10 Bin Konut ve İş Yeri Yapılacak

6 Şubat depremlerinden sonra deprem bölgelerinin imarına hız verilirken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülen Kentsel Tasarım Projeleri de hızla yükseliyor.

Çalışmalar doğrultusunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve Azerbaycan MİDA Başkanı Sadık Sadıkov ile birlikte Azerbaycan Devleti tarafından hayata geçirilen Azerbaycan Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak çalışmalardaki son duruma ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Güngör, Şehrin imarı noktasında çalışmalarına süratle devam ettiklerini dile getirdi.

Depremin ilk gününden itibaren yanımızda olan Azerbaycan hükümetine teşekkür eden Güngör, bakanlık koordinesinde yürütülen çalışmalarda zemin etüdüne çok dikkat edildiğini vurguladı.
 

Güngör, Kentsel Tasarım Projesi’ne dâhil edilen alanlarla birlikte toplam Kahramanmaraş merkezine 10 bin konut ve iş yeri yapılacak.

Son Güncelleme: 07.12.2023 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86