banner85

Aile ve Gençlik Fonu Başvuruları 15 Şubat’ta Başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını duyurdu. Başvurular 15 Şubat'ta başlayacak.

Rabia Işık
Rabia Işık
04 Şubat 2024 Pazar 17:22
Aile ve Gençlik Fonu Başvuruları 15 Şubat’ta Başlıyor

Aile ve Gençlik Fonu başvuruları 15 Şubat’ta başlayacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çeşitli ziyaret ve temaslar için gittiği Adıyaman’da açıklamalarda bulundu.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Gaziantep’te helikopterin düşmesi sonucu şehit olan polislere başsağlığı dileyerek, “Dün gece, Hatay’dan Gaziantep’e gitmek için havalanan polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan kahraman pilotlarımız Cemil Gülen ve Levent Öztürk’e Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarının, Emniyet Teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun. Yaralı polisimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Bir süredir üzerinde yoğun şekilde çalıştığımız Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaları tamamladık. 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları e-Devlet aracılığıyla alacağız" dedi.

Göktaş, deprem bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili ise bilgi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86