banner85

68 Yaşındaki Vatandaş 5 Gündür Kayıp

Diyarbakır’da, akrabasını ziyaret etmek için evinden çıkan 68 yaşındaki vatandaştan 5 gündür haber alınamıyor. Dicle Nehri’nde kaybolduğu değerlendirilen kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Rabia Işık
Rabia Işık
12 Ocak 2024 Cuma 14:43
68 Yaşındaki Vatandaş 5 Gündür Kayıp

Diyarbakır’da 68 yaşındaki vatandaştan 5 gündür haber alınamıyor.

Dicle Nehri’nde kaybolduğu değerlendirilen kişiyi arama çalışmaları ise hala devam ediyor.

Yenişehir ilçesi kırsal Hantepe Mahallesi’nde 8 Ocak tarihinde saat 10.00 sıralarında akrabasını ziyaret etmek için evinden ayrılan Abdulrezak Kılıç’tan yakınları bir daha haber alamadı.

Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine Kılıç’ın bulunması için aralarında Malatya’nın da bulunduğu çevre illerden çok sayıda AFAD, UMKE ve dalgıç ekipleriyle birlikte çalışma başlatıldı.

Ekiplerin arama çalışması 5’inci güne girerken, Kılıç’a ait cep telefonu ve şalvarı kaybolduğu değerlendirilen bölgede bulunmuştu.

Nehrin kayalık olduğu bölgede dalış yaparak çalışmalarını sürdüren ekipler, Dicle Nehri’nin geçtiği bölgede 4 arama kurtarma aracı, 5 zodyak bot ve 2 dron ile arama çalışması yürütüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86