banner85

6'lı Masanın Adayı Kılıçdaroğlu

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile kürsüye çıktı. Kılıçdaroğlu, "Bu topyekun bir değişimin başlangıcı. Hak ettiğimiz düzeni yeniden kuracağız. Aday ben değilim, aday hepimiziz. Sevgili halkım, eyvallah, başlıyoruz" dedi

Admin
Admin
07 Mart 2023 Salı 12:20
6'lı Masanın Adayı Kılıçdaroğlu

Dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğindeki "Millet İttifakı" toplantısına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı.

Toplantı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olduğu açıklandı. Diğer yandan 12 maddelik Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçiş yol haritası da duyuruldu.

Altılı Masa toplantısının ardından CHP'li isimler CHP Genel Merkezi önüne gitti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86