banner85

4 Aylık İkra Bebek Hayatını Kaybetti

Adıyaman’da konteyner kentte kalbi duran ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle yeniden hayata döndürülen 4 aylık İkra bebek 2 hafta süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Rabia Işık
Rabia Işık
02 Ocak 2024 Salı 15:07
4 Aylık İkra Bebek Hayatını Kaybetti

4 aylık İkra bebek yaşam mücadelesini kaybetti.

20 Aralık’ta Adıyaman merkez K-6 konteyner kentte Dilan Tatbaş’ın 8 çocuğundan en küçüğü olan 4 aylık İkra Tatbaş’ın kalbi durmuştu.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başka bir asayiş görevi için bulundukları konteyner kentte olaya hemen müdahale etmiş ve Uzman Çavuş Cuma Yaman, kalbi durun bebeğe önce kalp masajı sonra suni solunum yaparak hayata döndürmüştü.
Kalp masajı ve suni solunum yapılan bebek nefes almaya başladığı esnada olay yerine gelen 112 acil sağlık ekibi tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken…

 

Yaklaşık 2 hafta boyunca Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren bebek, yaşam mücadelesini kaybetti.

Bebek hastane morguna kaldırılırken işlemlerin ardından hastane morgundan alınan bebeğin cenazesi Adıyaman’da toprağa verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86