banner85

1 İşçinin Daha Cansız Bedenine Ulaşıldı

Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden ocağında 13 Şubat günü meydana gelen toprak kayması olayının ardından Geçen bunca zaman sonra bugün bu gün toprak altında kalan işçilerden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Ancak göçük altında hala 7 işçi bulunuyor.

Rabia Işık
Rabia Işık
19 Nisan 2024 Cuma 13:59
1 İşçinin Daha Cansız Bedenine Ulaşıldı

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan işçilerden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Olayın üzerinden geçen bunca zamana rağmen göçük altında arama çalışmaları tamamlanamadı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan İliç'teki maden sahasında meydana gelen heyelanda devam eden arama çalışmaları neticesinde bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Toprak altından cenazesi çıkarılan işçinin evli ve 2 çocuk babası Adnan Keklik olduğu belirlendi. İliç ilçesi doğumlu olduğu öğrenilen Keklik'in burada toprağa verileceği öğrenildi.

Konuya ilişkin olarak Bakan Bayraktar yaptığı açıklamada “Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Tüm canlarımıza ulaşana kadar yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini de kullandı.

Öte yandan 13 Şubat’ta yaşanan olay sonrası toprak altında bugün itibarıyla kalan 7 işçi daha bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86