banner85

Yeni Malatyaspor'da Gözler Yarın Yapılacak Olan Kongrede

Yeni Malatyaspor'da 10 Temmuz Pazar günü Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurul, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenmiş ve 17 Temmuz Pazar günü yapılması kararlaştırılmıştı.

16 Temmuz 2022 Cumartesi 15:00
Yeni Malatyaspor'da Gözler Yarın Yapılacak Olan Kongrede

Malatya Valisi Hulusi ŞAHİN'in Malatya Vuslat TV'de yayınlanan Bayram Sohbetleri programında Yeni Malatyaspor'la ilgili yaptığı önemli açıklamalardan sonra gözler 17 Temmuz Pazar günü yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurula çevrildi. Vali Şahin, Yeni Malatyaspor ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'la ortak hareket ettiklerini ve Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığı için önemli isimlerle görüşmeler yaptığını belirtmişti.

Yeni Malatyaspor'da Neler Yaşandı?

26 Haziran'da yapılan olağan genel kurulda eski başkan Adil Gevrek'in aday olmayacağını belirtmesinin ardından Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığı için tek aday olan Kamil Göksu adaylıktan çekilmişti. Takımın kayyum heyetine kalmaması için kongreye katılmayan ve yönetim listesini eski başkan Adil Gevrek'in hazırladığı, kulubün eski yöneticilerinden Aziz Ayboğa Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığına seçilmişti. Aziz Ayboğa başkanlığında oluşan yeni yönetim kısa süre içinde görevi bırakma kararı almış ve olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınmıştı. 10 Temmuz Pazar günü yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurulda ise çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 17 Temmuz Pazar gününe ertelenmişti.

Vali Şahin, Malatyaspor İçin Kayıtsız Kalmadı

Kısa bir süre önce  göreve başlayan Malatya Valisi Hulusi ŞAHİN Yeni Malatyaspor'un içinde olduğu bu duruma kayıtsız kalmamış ve Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığı için önemli isimlerle görüşmeler yaptığını ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN'la ortak hareket ettiklerini Malatya Vuslat TV'de yayınlanan Bayram Sohbetleri programında açıklamıştı.Gözler şimdi yarın yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda. Başkanlık için Cengiz Günaydın'ın isminin ön plana çıktığı ve ayrıca Adnan Çoban ve Ahmet Yaman'la da görüşmeler yapıldığı gelen bilgiler arasında.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86