banner85

Malatyaspor Taraftarından Ortak Basın Açıklaması

Yeni Malatyaspor taraftarından ortak basın açıklaması... Taraftarlar umutlarının yıllardır kısa mutluluklar dışında her zaman hüsranla sonuçlandığını belirterek depremlerden sonra kulübün süreçteki belirsizliğine dikkat çekti.

Rabia Işık
Rabia Işık
01 Şubat 2024 Perşembe 12:53
Malatyaspor Taraftarından Ortak Basın Açıklaması

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Kaplan, Pütürge Beyleri Dernek Başkanı Emin Ayten Kaplan, 44 Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Kapusuz yeni malatyaspor taraftar grubu olarak ortak basın açıklamasında bulundu.

Taraftar grupları, depremden sonra adeta bitme noktasına getirilen kulübün belirsizliği Yönetim Kurulu ve Başkan Adil Gevrek'in çözüm üretmekten ziyade hiçbir hamle yapmadıklarını ileri sürerek bu durumun takımı yeni sezonda daha vahim bir duruma sürükleyeceğinden kaygılı.

Taraftarlar, deprem sonrası üzerlerine düşen görevi layıkıyla yapmak için hazır, “Deprem felaketinden sonra şehrin tüm paydaşlarının yeniden eski günlerine dönmesi adına tribüncü olarak her türlü görevi üstlenerek asla kaçanlardan olmadık” dedi.

Basın bildirisinde bütçeden, oluşturulan algıya hadar birçok konuya değinildi.

Ortak basın bildiri metni;

Son Güncelleme: 01.02.2024 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86