banner85

Hatice AKBAŞ Malatya'nın Gururu Olmaya Devam Ediyor

19. Akdeniz Oyunları'nda ülkemizi kadınlar 54 kiloda temsil eden Malatyalı milli boksör Hatice Akbaş, finalde Karadağ'dan rakibi Bojana Gojkovic'i yenerek altın madalya kazandı.

02 Temmuz 2022 Cumartesi 11:48
Hatice AKBAŞ Malatya'nın Gururu Olmaya Devam Ediyor

 Malatya'nın gururu milli boksör Hatice Akbaş, kadınlar 54 kiloda rakibi Karadağlı Bojana Gojkovic ile karşı karşıya geldi. Rakibini yenmeyi başaran milli boksör Akbaş ay-yıldızlı ülkemize altın madalya kazandırdı

Akbaş, Dünya şampiyonluğunun ardından Akdeniz Oyunları'nda da altın madalya kazanan  Fenerbahçeli milli boksör hem Malatya'nın hem de Türkiye'nin gururu oldu.

Milli boksör Hatice AKBAŞ sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şunları söyledi: "İlk Akdeniz Oyunları tecrübem, ilk altın madalyam. Çok ama çok mutluyum. Bu yıl üst üste 3. kez İstiklal Marşımızı kürsünün en tepesinden dünyaya dinletme gururunu yaşıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86