banner85

Hakkı Pekel Yeşilyurt'a Adaylığını Açıkladı!

Malatyalı iş insanı İsmail Hakkı Pekel AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayıp müracaatını gerçekleştirdi.

meral şeker
meral şeker
22 Kasım 2023 Çarşamba 22:34
Hakkı Pekel Yeşilyurt'a Adaylığını Açıkladı!


Malatyalı iş insanı İsmail Hakkı Pekel AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Malatya’nın tanınan İş adamlarından İsmail Hakkı Pekel,"31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatımızı yaptık. 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu gerçekleştirmek için;birbirinden kıymetli aday adaylarımızın her biri AK Parti’nin bir neferi olarak hizmet etmek için elinden gelen gayreti gösterecektir. 
 Aday adaylık başvurumuzu kabul eden başta İlçe Başkanımız Ramazan Yaylacı ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 
 Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

PEKEL KİMDİR?

1968 yılında Malatya’da doğan, ilk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamlayan İsmail Hakkı Pekel, Anadolu İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Ticaret ve çiftçilikle uğraşan Pekel , 1994-1996 yılları arasında Genel Başkanlığını Aydın Menderes’in yaptığı Büyük Değişim Partisi Malatya İlçe Başkanlığı ile birleşme sonrasında da Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2015 yılından itibaren AKP İl Başkanlığı’nda görev aldı. Partide 4 yıl Mali ve İdari İşler birim başkanlığı görevini yürüttü. Son 4 yıldır ise Siyasi ve Hukuki İşler Birim başkanlığı ile birlikte il başkanlığı yardımcılığı ve il başkan vekilliği görevlerinde de bulundu. 40 yıldır baba mesleği olan akaryakıt işletmeciliğini sürdüren Pekel, Malatya Akaryakıtcılar Derneği kurucu üyeliği ve Yönetim Kurulu başkanlığı yaptı. Pekel, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 22.11.2023 23:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86