banner85

Göçmez: Serden Geçeriz Kıblemizden Dönmeyiz

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez ve partililer seçim çalışmaları kapsamında Cemal Gürsel Mahallesi, Aşağıbağlar Mahallesi, Kuyuönü Caddesi, Fahri Kayahan Bulvarı ve Samanlı Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

12 Mayıs 2023 Cuma 13:04
Göçmez: Serden Geçeriz Kıblemizden  Dönmeyiz


“SERDEN GEÇERİZ KIBLEMİZDEN DÖNMEYİZ”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Asil azmaz, tuz kokmaz, kokarsa yağ kokar çünkü aslı ayrandır. Bizim elhamdülillah aslımız ayran değildir. Dolayısıyla kıblemizin hiçbir zaman dönme ihtimali yoktur. Serden geçeriz kıblemizden dönmeyiz. Böyle bir yapımız yok. Malatya’yı bir an önce ayağa kaldırmamız lazım bunun içinde hiç kimsenin birbiriyle kavga etmeden ortak akıl ile hareket etmesi gerekmektedir. Esnaf depreme yönelik teşviklerden yararlandırılmalı ve 2 yıl süreyle prim borcu dahi ödenmemesi gerekiyor. Kıble düz olunca kervan yolda düzülür. Niyetler temiz olunca işler rast gider. Günün sonuna gelindiğinde nasipten ötesi olmaz. Eğer nasipte yoksa el götürür, yel götürür, sel götürür. Nasipte var ise el getirir, yel getirir, sel getirir.” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86