banner85

Davutoğlu'nun Malatya Ziyareti Devam Ediyor.

Malatya’ya gelen Gelecek Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’a ziyaretlerde bulundu. Başkan Ramazan Özcan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’na kayısı ihracatıyla ilgili bilgiler verdi.

10 Haziran 2022 Cuma 17:00
Davutoğlu'nun Malatya Ziyareti Devam Ediyor.

DAVUTOĞLU'NUN MALATYA ZİYARETİ DEVAM EDİYOR...

Malatya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ziyaretlerine devam ediyor.Davutoğlu Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ı da ziyaret etti.  Başkan Özcan, Davutoğlu’na kayısı ihracatının durumuyla ilgili bilgiler aktardı.Dünya kuru kayısı üretiminin yüzde 80’inini karşıladıklarını ifade eden Özcan bu üretilen kayısının yüzde 90’ınınsa ihraç edildiğine değindi.  Genel Başkan Davutoğlu ise Malatya’nın Gelecek Partisi'nde ve kendisinde çok önemli bir yeri olduğuna vurgu yaptı.

Malatya’nın öneminde özellikle değinen Davutoğlu, Malatya'nın coğrafi konumunun yanında Türk siyaseti ve ekonomisine olan katkısıyla  da çok değerli olduğunu söyledi. Genel Başkan Davutoğlu, Malatya’nın yalnızca kayısının değil, lojistik ve  barajlar açısından da çok önemli bir şehir olduğuna değindi.

Ziyaretin ardından Genel Başkan Ahmet Davutoğlu Malatya Ticaret Borsası’ndan ayrıldı.

Son Güncelleme: 10.06.2022 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86