banner85

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Heyetini Kabul Etti

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Malatya ilçe belediye başkanlarından oluşan Malatya heyeti Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

09 Ağustos 2022 Salı 16:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Heyetini Kabul Etti

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 3 bakanlığın ziyaretinde ilçede inşasına başlanan ve yapım aşamasında olan yatırımlar ve gerekli desteklerle ilgili taleplerini iletti.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Malatya ilçe belediye başkanlarından oluşan Malatya heyeti Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ilçede inşasına başlanan ve yapım aşamasında olan yatırımlar ve gerekli desteklerle ilgili 3 bakanlıkla görüşerek taleplerini iletti.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret eden Hakan Bay, ziyarette özellikle 2020 yılında yaşanan deprem sonrası yapılan çalışmalar, afet konutları, belediyenin ihtiyaç ve talepleri ele alındı.
İlk olarak Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret eden Bay, Doğanyol-Pütürge arası karayolu çalışmasını ve kubbe dağına tünel yapılması taleplerini iletti. Daha sonra İçiişleri ve Çevre Şehircilik Bakanlığını ziyaret eden Bay, depremden sonra yapımına başlanılan kentsel dönüşüm çalışmaları ve köy konutları hususunda destek istedi.


 

Son Güncelleme: 10.08.2022 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86