banner85

Aday Adayı Abdulmüttalip Gürbüz Projelerini Anlattı

Hekimhan’da geleneksel “Hızır Lokması etkinliği” düzenlendi.

Editör
Editör
05 Aralık 2023 Salı 14:28
Aday Adayı Abdulmüttalip Gürbüz Projelerini Anlattı

Hekimhan Pir Sultan Abdal Derneğinde “Hızır Lokması Etkinliği” düzenlendi. Etkinliğe katılan CHP Hekimhan belediye başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz, gelen misafirlerle sohbet ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

Hekimhan’da geleneksel “Hızır Lokması etkinliği” düzenlendi.

Pir Sultan Abdal derneğinde Düzenlenen programda önce lokma diye tabir edilen lahmacun ve ayran dağıtıldı.

Programa katılan CHP Hekimhan belediye başkan aday adayı Abdulmüttalip Gürbüz gelen misafirleri dinleyerek projeleri hakkında bilgi verdi. Gürbüz, “Hekimhan’ı hep birlikte ve ortak akılla yöneteceğiz. Daha gelişmiş ve her alanda refaha kavuşmuş bir Hekimhan için elimizden gelen gayret ve çabayı sürdüreceğiz. İlçede her vatandaşımızın ihtiyacına karşılık sağlayacak projelerimiz ile vatandaşımızın yanında olup onlara çözüm odaklı bir yaklaşımla hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Her kesimden halkımıza hiç bir ayrım gözetmeksizin eşit bir şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Celal Abbas Alıcı da, katılımın yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yaşanan üzüntü verici olaylar nedeniyle Hazreti Hızır’a her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını belirten Alıcı, “Hızır darda olanlara yardımcı olur. Allah onu darda kalan kullarına destek olsun diye görevlendirmiştir. Hızır alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Çünkü Hızır darda olan insanlara yardım eli uzatan büyük bir nebidir.” dedi.

Programda yapılan duaların ardından lokmalar yenildi.

Son Güncelleme: 05.12.2023 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86