banner85

SMA Hastası Çocukların Umudu Haluk Levent

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali için Malatya'ya gelen Haluk Levent konser öncesi üzüntü veren bir ana tanıklık etti. SMA Tip 1 hastası çocukları için Levent'in kaldığı otelin önüne giden ailelerin feryadını paylaşan ünlü sanatçı: "Bugün de Malatya konserim öncesi aynı üzücü tablo maalesef. Bu durumda olan 200'e yakın çocuğumuz var ve günler onlar için artık çok kısa." ifadelerine yer verdi.

23 Temmuz 2022 Cumartesi 16:48
SMA Hastası Çocukların Umudu Haluk Levent

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali için Malatya'ya gelen Haluk Levent konser öncesi üzüntü veren bir ana tanıklık etti. 

 SMA Tip 1 hastası çocukları için Levent'in kaldığı otelin önüne giden ailelerin feryadını paylaşan ünlü sanatçı: "Bugün de Malatya konserim öncesi aynı üzücü tablo maalesef. Bu durumda olan 200'e yakın çocuğumuz var ve günler onlar için artık çok kısa." ifadelerine yer verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Levent : "Gittiğim her şehirde anneler beni otel önünde bekliyorlar. Bugün de Malatya konserim öncesi aynı üzücü tablo maalesef. Bu durumda olan 200'e yakın çocuğumuz var ve günler onlar için artık çok kısa.Eksik olan tutar ortalama 100-120 milyon dolar. Ah ki ah." ifadelerine yer verdi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86