banner85

Nöbetçi Eczaneler Artık e-Devlet'te

Sağlık Bakanlığı, vatandaşların nöbetçi eczanelere erişimini kolaylaştırmak için e-Devlet uygulaması üzerinden yeni bir hizmeti hayata geçirdi. Buna göre "Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK)-Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti" e-Devlet kapısında açıldı.

31 Temmuz 2022 Pazar 16:36
Nöbetçi Eczaneler Artık e-Devlet'te

Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından bildirilen ve il sağlık müdürlükleri tarafından da onaylanan nöbetçi eczane bilgilerine, e-Devlet'teki TİTCK - Nöbetçi Eczane Sorgulama sayfası üzerinden kolaylıkla erişilebilecek. Açılan sayfada vatandaşlar nöbetçi eczanelerin adres bilgilerinin yanı sıra konum bilgilerine de kolaylıkla ulaşabilecek.

TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmetine , e-Devlet uygulamasında  "Yeni Eklenen Hizmetler" bölümünden ulaşılabiliyor.  Ayrıca e-Devlet uygulamasının arama motoru üzerinden "TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti" sayfasına girerek, Türkiye genelindeki tüm nöbetçi eczaneleri tek bir sayfada görelebilecek. Uygulamayı "Favori Hizmetlerim" bölümüne ekleyenler ise sayfayı tek adımla açabiliyor.

TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmetine Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız

https://www.turkiye.gov.tr/saglik-titck-nobetci-eczane-sorgulama 

Son Güncelleme: 05.08.2022 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86