banner85

Çağın Sorunu: Obezite!

Kadın Meclisi'nden “Obezite ile Mücadele” Kapsamında Sağlıklı Kilo Vermenin Püf Noktaları...

02 Aralık 2022 Cuma 15:11
Çağın Sorunu: Obezite!

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılan “Obezite ile Mücadele” kapsamında üyelere düzenli beslenme, düzenli kilo verme konusunda bir bilgilendirme konferansı verildi.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, Malatya Battalgazi İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlisi Diyetisyen Sümeyye Fırat ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut; Kadınlarımızı sağlıklı yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz dedi.

Diyet programlarını kendimize bir yaşam tarzı haline getirmek zorunda olduğumuzu ifade eden Diyetisyen Sümeyye Fırat, Yetersiz beslenme veya aşırı beslenme sonucu önemli hastalıklar ile karşılaşabileceğimizi bundan dolayı diyet programlarına uyma konusunda hassa davranmamız gerektiğini söyledi.

Son Güncelleme: 02.12.2022 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86