banner85

Zamlardan Sonra Tavuklar Altın Yumurtluyor

Gıda ürünlerine gelen zamlar bitmiyor. Bu sefer de yumurtaya zam geldi. Gelen zam sonrası halk ve yumurta satıcıları ise bu durumdan şikayetçi.

01 Ağustos 2022 Pazartesi 14:14
Zamlardan Sonra Tavuklar Altın Yumurtluyor

"Altın Yumurtlayan Tavuk" Deyimi Gerçek mi Olacak?

Menemenin olmazsa olmazı, kekin, pastanın, böreğin ve öğrenci sofralarının vazgeçilmezi olan yumurta yeniden zamlandı.Son gelen zamlardan sonra altın yumurtlayan tavuk deyimi nerdeyse gerçek oldu. Zira yumurtanın tanesi 2.5 lira oldu.

Fiyatlar Arttı, Satışlar Durgun 
Gıdalara gelen zamlar cep yakarken yumurta’ya yeni bir zam daha geldi. Son gelen zamlardan sonra yumurtanın tanesi 2.5 TL olurken kolisi ise 55 TL civarı oldu. 
Halk ve satıcılar ise bu durumdan memnun değil. Şarküteri dükkanı sahibi Ahmet Erbaş konuyla ilgili şunları söyledi:‘’Gelen zamlardan sonra yumurtada alım düştü. Bu yüzden de alıcı ve satıcıların durumu kötü durumda. Fiyatların artış sebebi de yumurta üretiminde kullanılan elektrik, doğalgaz ve yemlerdir’’ dedi.

 

Son Güncelleme: 05.08.2022 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86