banner85

Zam Gelecek Diye Kurslar Tıkış Tıkış!

Yeni Yıla Kısa Bir Süre Kala Araştırılan Konular Arasında Da 2023 Ehliyet Fiyatları Yer Aldı. Ehliyet Fiyatları Yeni Yılla Birlikte İkiye Katlanacak.

22 Aralık 2022 Perşembe 11:31
Zam Gelecek Diye Kurslar Tıkış Tıkış!

Ehliyet almadıysanız elinizi çabuk tutun  diycez ama ama maalesef yeni yıla çok az bir süre kaldı. Yeni yıla kısa bir süre kala araştırılan konular arasında da 2023 ehliyet fiyatları yer aldı. Vatandaş zam gelmeden ehliyet sahibi olabilmek için kurslara akın etti.

Ehliyet, kurs ve harç ücreti 2023 ne kadar oldu?

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala, ehliyet, kurs ve harç ücretlerine yapılacak olan zam oranı belli oldu. Ehliyet almak isteyenler, yazılı sınav ve direksiyon sınavına giriyor ve sınavı geçtikleri takdirde eğitimlere başlanıyor. Sınavı geçen sürücü adayları ise ehliyet sahibi olabiliyor. Fakat, 2023 yılında hem ehliyet fiyatlarına, hem sürücü kurslarına hem de harç ücretlerine büyük bir zam gelmiş olacak.

2023 yılında yeniden değerleme oranının yüzde 122.93 olması durumunda ehliyet ücretlerinin 10 Bin TL’nin üzerine çıkacağı açıklandı.

Sürücü kursları şimdiden tüm kontenjanlarını doldurmuş bulunmakta.

 

Son Güncelleme: 23.12.2022 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86