banner85

Yeşiltepeliler Derneğinden Sıcak ve Temiz Hediye

24 Kasım 2022 Perşembe 09:28
Yeşiltepeliler Derneğinden Sıcak ve Temiz Hediye

Malatya Yeşiltepeliler sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği  başkanı Özcan Gözene ve yönetiminden  hem ısıtacak, hem de temiz bir yaşam için  gerekli olan hediye paketi sunuldu....
en çok  lazım olan hijyen ürünleri bulunan hediyeleri  huzurevindeki yaşlılara takdim ettiler..

Derneğin yönetim kurulu üyeleri ve hayırsever duyarlı iş insanlarının ortaklaşa düzenlediği ziyarette çorap, ıslak mendil, kolonyadan oluşan paketler tek tek yaşlılara hediye edildi ve hatırları soruldu..

Yeşiltepeliler derneği başkanı ve heyeti verilen hediyeler ve sohbetten dolayı yaşlılardan dualar aldılar, şiirler dinlediler..

Malatya huzurevinde kalan yaşlılara hediyeler sunan ve ziyarette bulunan yeşiltepeliler derneği başkanı Özcan Gözene, koca çınarları ziyaret ettik hayır dualarını aldık dedi..

 

Son Güncelleme: 24.11.2022 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86