banner85

Sudan Çıkan Otobüsü Bulduk, İyi Ki Feribota Çarpmış

Dün Karakaya Barajına düşen otobüs sudan çıkarıldı. Haber ekibimiz tamir atölyesine götürülen halk otobüsünü buldu sahibi ve ustasıyla konuştu, yaşananları derledi.

27 Ocak 2023 Cuma 11:40
Sudan Çıkan Otobüsü Bulduk, İyi Ki Feribota Çarpmış

Dün yürekleri ağıza getiren özel halk otobüsü yolcularıyla Karakaya Barajına uçmuş, 10 kişinin içinde bulunduğu araç camları kırılarak içindekiler kurtarılmıştı. Biz de Malatya Vuslat Haber ekibi ile gittik ve sudan tamir atölyesine getirilen otobüsü bulduk. İşinde uzman olan Aydın Usta kazanın sebebini anlatırken, şoförün paniklediğini, aracın otomatik vites olduğunu, imdat butonunun bulunduğunu anlattı.

Aracın sahibi de otobüsün başındaydı. Canımız sağolsun, önemli olan can kaybı olmaması dedi. Aracın da kaskosunun bulunmadığı belirtildi.

Araçta bulunanları kurtarmak için camların taşlarla kırıldığını, aracın içinden çok sayıda taş topladıklarını da belirten usta detaylı bilgiler verdi.

Daha önce bu noktada 2002 yılında 13 kişiye mezar olan Karakaya Barajındaki kaza çok önemsendi.

Son Güncelleme: 27.01.2023 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86