banner85

Sonunda Devlet El Attı!

Geçtiğimiz Ay Şire Pazarı İçler Acısı Haberini Yapmıştık, Artık Devlet İşe El Attı

14 Aralık 2022 Çarşamba 11:32
Sonunda Devlet El Attı!

Şehrin gücü olan Malatya Vuslat TV her haber yaptığı konuya mutlaka dikkat çekiyor. Kayısının başkenti olan Malatya'ya bu Şire Pazarı hiç yakışmıyor demiştik ve haber yapmıştık.

Aradan bir ay geçti, ne Şire Pazarı yönetiminden ne de belediyelerden hiçbir hareket görülmeyince Malatya Valisi Hulusi Şahin resmen işe el attı.

Malatya Borsası Başkanı Ramazan Özcan ile birlikte Şire Pazarı'na giden sokakları meydanı  tek tek dolaşan Vali Şahin, bizim bir ay önce  haberimizde dediğimiz gibi  burası malatyaya hiç yakışmıyor dedi.

Vali Hulusi Şahin Şire Pazarı'nın cıvıl cıvıl olması gerektiğini, burasının Malatya'nın en önemli bir alanı olduğunu söyledi ve bir an önce projelerin çizilmesi talimatını verdi.

Vali Şahin'in Şire Pazarı'ndaki incelemeleri yakından takip eden Haber Müdürümüz Necdet Akboğa Vali Şahin'e daha önce burayı haber yaptığımızı ama kimsenin ilgilenmediğini anlattı.

Şire pazarının alanını etrafını dolaşan Vali Hulusi Şahin Şire Pazarı ön tarafı olan çevre yolu kısmına geçti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86