banner85

Sırtında Mama; Kedi, Köpek, Karga Besliyor

İçimizi Isıtan Bu Soğuk Kış Günlerinde Dışarda Olan Dostlarımıza Sahip Çıkan Ve Gözü Gibi Bakan Duyarlı Bir Vatandaş... Her Sabah Sokak Kedilerine Mama Alarak Onları Beslemeye Giden Emirhan Tut Onlara Sahip Çıkılması İçin Haber Ekibimizle Sesini Duyurmak İstedi.

27 Aralık 2022 Salı 10:10
Sırtında Mama; Kedi, Köpek, Karga Besliyor

Şeyhbayram Mahallesi'nde yaşayan 37 yaşındaki Emirhan Tut  Orduzu  Mesire Alanı'ndaki sokak kedilerine  kucak açarak, bakımlarını  üstlendi.

Emirhan Tut her sabah, sırt çantasına doldurduğu mamasıyla  mesire alanının yolunu tutuyor.  Çantası mamayla dolu Emirhan’ı gören kediler  büyük bir iştahla peşinden koşuyorlar.

Mama hazır kediler iştahlı ve servis başlıyor.

Duyarlı ve hayvan sever  Emirhan Tut imkanları doğrultusunda  kedilere  bakabildiğini, mesire alanı olduğu için hafta sonu piknik yapanların beslediğini belirterek kış aylarında sahip çıkılması için yardımcı olunmasını istiyor.

Sadece kediler mi , Emirhan Tut’u büyük bir iştahla bekleyen köpekler ver kargalar  da var listede. Ve Emirhan Tut'un çantasında her gün hepsine yetecek kadar maması var.

Onlara servisi yapılıyor ve afiyetle yiyorlar.

Son Güncelleme: 27.12.2022 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86