banner85

Sınıflara Şehitlerin Adı Verildi

23 Kasım 2022 Çarşamba 11:00
Sınıflara Şehitlerin Adı Verildi

17 şehit, 17 sınıf binlerce gönül projesiyle Orduzu Nadire Dernek ilköğretim okulunda 17 sınıfa şehit isimleri verilerek şehitleri  anma programı düzenlendi. Bu hassas bu programa Malatya Vuslat Tv olarak   destek olmak amacıyla haber ekimizden Nigar Kılıç sunucu olarak Halit Gülşen’ de kameraman olarak destek verdiler.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından kuran tilavetiyle  başladı. Programın sponsoru olan Mhp İl Başkanı Mesut Samanlı en büyük tesellimiz şehitlerin bulunduğu mertebesidir dedi.

Programa katılan Vali Hulusi Şahin  hepimiz birer şehit adayıyız ve şehit ailerinin her zaman yanındayız dedi. Şehit aileleri adına şehit Mehmet  Çelik’in babası Latif Çelik bu program ve katılım için teşekkür etti. 17 ilköğretim öğrencisi 17  şehidin fotoğrafının basılı olduğu tişörtlerle şiirler okudular.  Programda şehit alileri ve protokol duygu dolu anlar yaşadı.

Son Güncelleme: 23.11.2022 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86