banner85

Şehrin Emini ! “Kendini Bilmezler” diyor..

8 kasım  2020 tarihinde Basında tüm basına düşen ve Osman Güderin Çöşnük'te yaptırdığı villalar ile ilgili, zenginleri de düşünmemiz lazım manşetini biz mi attık… şimdi soruyoruz bu onlarca manşeti haber yapanlar mı kendini bilmezler..

02 Aralık 2022 Cuma 10:18
Şehrin Emini !  “Kendini Bilmezler” diyor..

8 kasım  2020 tarihinde Basında tüm basına düşen ve Osman Güder'in Çöşnükte yaptırdığı villalar ile ilgili, zenginleri de düşünmemiz lazım manşetini biz mi attık… şimdi soruyoruz bu onlarca manşeti haber yapanlar mı kendini bilmezler..

Biz de gittik zenginlere villa yapımının ne durumda olduğunu haber yaptık..dedik ki madem villaları müteahhide ihaleye verdiniz belediyenin bu iş makinaları burda ne geziyor dedik.. şimdi soruyoruz kim kendini bilmezler..

Biz haber yaptıktan sonra çöşnük dağındaki tüm iş makinalarını belediye  ordan çekti. Biz de gittik dedik ki madem haklısınız neden apar topar onlarca kepçeyi, kamyonu neden villa alanından çektiniz.. şimdi soruyoruz kim kendini bilmezler..

Yıllardır bu şehrin gençleri terkedilmiş bağ evlerinde, harabe olmuş sahipsiz  binalarda uyuşturucu alınıyor, çocuklar zehirleniyor neden bu binaları yıkmıyorsunuz dedik.. şimdi soruyoruz  kim kendini bilmezler..

Eskimalatya meydanı ticaretiyle , otoparkıyla parlayan yıldız dedin, vatandaş feryat etti  biz de sana oy veren bu halkın sesini duyurduk kim kendini bilmez oldu..

Sayın Osman Güder daha bundan üç ay önce eskimalatya meydanı 30 milyona  mal olacak dedin , aradan daha  üç ay geçti şimdi kendi ağzınla  80 milyon harcayacağız siz demediniz mi.. şimdi soruyoruz kim kendini bilmez..

Sayın Battalgazi belediye başkanı Osman Güder basına servis ettiğin eskimalatya meydanı videosunda otopark yok, dükkanlar meydana bakacaktı oda yok, 80 milyonu nereye harcadın demek, otopark nerede demek mi kendini bilmezler oluyor..

Şimdi kamoyunun takdirine bırakıyoruz.. kim kendini bilmezler bunlar karar milletimizin..  
 

Son Güncelleme: 03.12.2022 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86