banner85

"Sabaha Kadar Ayaktaydık!"

Her sabah yayınlanan Haber Extra programının bugünkü konuğu Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve Yönetim Kurulu Başkanımız Selahattin Bayrak oldu. Okyay trambüs hattına yönelik oluşturulacak yeni aks ile ilgili bilgiler paylaştı.

03 Şubat 2023 Cuma 09:54
"Sabaha Kadar Ayaktaydık!"

Malatya Vuslat Tv’de yayınlanan , her sabah farklı konu ve konuklarıyla dikkat çeken gazeteci Rıfat Gökçe’nin sunduğu Haber Extra porgramının konuğu Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve Yönetim Kurulu Başkanımız Selahattin Bayrak  oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay il genelinde yaşanan trafik sorunlarının yanı sıra, trafiğin daha rahat olmasını sağlamak adına yapılan alternatif yollar ve çalışmalara yönelik bilgiler verdi.

Latif Okyay trambüs hattına yönelik oluşturulacak yeni aks ile ilgili bilgiler paylaşarak, teknolojik olarak daha ileri ve ekonomik sistemi vatandaşın hizmetine sunuyoruz dedi.

Son Güncelleme: 03.02.2023 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86