banner85

Resim Kursu'nda Renklere Ruh, Çizgiye Hayat, Kağıda Can...

Yeşilyurt Halk Eğitimi Merkezi imkanlar sunmaya devam ediyor. Her türlü imkanın verildiği resim kurslarında birbirinden güzel eserler meydana getiriliyor.

07 Ocak 2023 Cumartesi 11:18
Resim Kursu'nda Renklere Ruh, Çizgiye Hayat, Kağıda Can...

Malatya Yeşilyurt Halk Eğitimi Merkezi her türlü imkan sunarak hem meslek kazandırıyor hem de yeteneklerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Ücretsiz olarak birçok alanda faaliyet gösteren, kurslar veren, ortam sağlayan halk eğitimi merkezinin resim atölyesine gittik.

Ev kadını da var, lise öğrencisi de var, üniversite mezunu da burada kurs alıp adeta terapi oluyor.

İki yıldır gelenden iki gündür gelene, kara kalemden yağlı boyaya, tuvalden kartona, natürmorttan objeye burada sanat var, burada hayat var…

Yetenekleri ortaya çıkaran, onları eğiten resim hocası Ülkü Ahmetoğlu bizlere verdiği kursların detaylarını paylaştı. Ülkü Hoca ”14 yaşında gelen de var, 65 yalında gelen de var..^. bu işin başı var ama sonu yok” diyor…

Son Güncelleme: 07.01.2023 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86