Otobüste Unutulan Eşyalar Emin Ellerde

Toplu taşıma araçlarında eşyalarınızı unuttuysanız endişelenmeyin. Malatya’da belediye otobüslerinde unutulan eşyalar, nasıl sahiplerini buluyor, nerde bekletiliyor; bunların hepsini haber merkezimiz araştırdı ve sordu.

17 Ocak 2023 Salı 10:57
Otobüste Unutulan Eşyalar Emin Ellerde

Biz de otobüste unutulan eşyalar nasıl bulunur dedik ve Malatya Vuslat mikrofonlarını  Malatya Belediyesi Ulaşım hizmetleri Genel Müdürü Cemal  Erkoç ‘a uzattık.

Biz de otobüste unutulan eşyalar nasıl bulunur dedik ve Malatya Vuslat mikrofonlarını  Malatya Belediyesi Ulaşım hizmetleri Genel Müdürü Cemal  Erkoç ‘a uzattık.

Cemal  Erkoç  otobüste unutulan eşyaların şoförler  tarafından  yada ihbar edilmesi halinde çoğunlukla aynı gün içerisinde sahibine teslim edildiğini kaydetti.

Otobüste unutulan ve sahibini bulunmayan eşyaların Çevreyolu Araştırma durağındaki İşletme Müdürlüğüne teslim edildiğini buradan da teslim alınmayan eşyaların Şehir Mezarlığı yanında bulunan MOTAŞ Genel Müdürlüğü'nden 1 ay kadar bekletilip buradan alınabileceğini belirtti.

Motaş Genel Müdürü  kendisiyle direk irtibat kuracak kişilerin eşyalarını unuttuğunda  ilk olarak kendisini aradığını da belirterek , kısa zaman önce yaşanan unutulan bir çanta için , araç şoförünün olayın  Genel Merkeze intikal etmeden çözdüğünü belirtti.

Cemal Erkoç son olarak otobüste  çoğunlukla unutulan eşyalara da değindi.

Unutulan eşyalar nasıl bulunur dedik ve görünen o ki MOTAŞ otobüslerinde eşyalarını unutan vatandaşların telaşlanması içim hiçbir neden bulunmuyor.

Son Güncelleme: 17.01.2023 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86