Otobüs Şoförü Kalp Krizi Geçirdi Öldü

Malatya’ya ait bir firmanın yolcu otobüs şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Rabia Işık
Rabia Işık
28 Ekim 2023 Cumartesi 13:25
Otobüs Şoförü Kalp Krizi Geçirdi Öldü

Bazen kaza da ölüm de geliyorum demiyor, ansızın karşımıza çıkıveriyor. Bu kez de bir şoförü direksiyon başında yakaladı ölüm.

İzmir Malatya seferini yapan Malatya’ya ait bir yolcu otobüs firmasının kaptanı kürecik civarında direksiyon başında kalp krizi geçirdi. O an ise resmen büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Kaptanın kalp krizi geçirdiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu içerisi yolcu dolu olan otobüs uçuruma doğru yönelmeye başladı.

O anda kalp krizi geçiren kaptanın tanıdığı bir başka şoförün olması tüm yolcular için büyük bir şans oldu. Otobüsün kontrolü sağlayan kişi büyük bir felaketi de engellemiş oldu.

Talihsiz olayda yolcular büyük panik yaşarken kaptan hemen aşağıya indirilerek ilk yardım uygulandı.  otobüste bulunan yolcuların bildirmesi üzerine olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak talihsiz şoför yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşanan o anlar ise yolcular tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Son Güncelleme: 28.10.2023 15:26
Anahtar Kelimeler:
MalatyaHaberGündemKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86