banner85

Orduzu Spor Kompleksi Devam Ediyor

Kaba İnşaatı Bitmek Üzere

Admin
Admin
19 Aralık 2022 Pazartesi 11:34
Orduzu Spor Kompleksi Devam Ediyor

Orduzu spor kompleksi kaba inşaatı bitmek üzere..

Malatyanın önemli gençlik ve spor kamplarından olması beklenen tesisler aynı zamanda Expo 2028 için de bir altyapı olacak.

130 dönüm alan içerisinde; 5 bin kişilik spor salonu, antrenman salonları, antrenör ve sporcu soyunma odaları, dinlenme salonları, sporcu yemekhaneleri, basketbol sahaları, futbol sahalarının yanı sıra modern, çağa uygun spor ihtiyaçlarına cevap verecek olan tesiste, jimnastik salonu, konaklama merkezi ve otopark alanı inşa edilecek.

Orduzu bölgesine milyarlık yatırımlar yapılıyor.  çalışmalar kapsamında mişmiş park alanında çevre düzenlemesinin de yapılacağı bu cazibe merkezi bölgenin en kapsamlı tesisleri olma yolunda iddalı..

2028 yılında düzenlenecek olan expo fuarına da ev sahipliği yapacak tesislerden olan orduzu spor kompleksi  2023 yılının ağustos ayında hizmete girecek. Malatya büyükşehir belediyesi tarafından inşa edilen komplesk yapı belediye başkanı selahattin gürkanın da en önemsediği projeler arasında yer alıyor..

Not internette çok güzel göselleri var bizim görüntülerle harmanlayalım.

Son Güncelleme: 19.12.2022 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86