banner85

Ne Zaman Ne Yapacakları Belli Olmaz

Bir anda tezahürat yapıyorlar, bir hareketle susuyorlar, bir anda aksiyon alıyorlar. Bunlar Yeni Malatyaspor taraftar gruplarından birisi. Merak ettik sorduk, onların dünyasına girdik.

16 Ocak 2023 Pazartesi 09:52
Ne Zaman Ne Yapacakları Belli Olmaz

Çok ayrı bir dünyaları var onların, bir anda toplanıyorlar, bir anda organize oluyorlar, bir anda senkronize oluyorlar. Neyi ne zaman yapacakları belli olmuyor. Onlar taraftar grupları var. Her grubun kendine ait raconları var, sloganları var liderleri var. Bir oluyorlar, yüz oluyorlar, bin oluyorlar.

Her özel grubun adı var, sloganı var, kuralları var. Liderlerine sorduk nasıl yapıyorsunuz dedik.

Tribün lideri her maçı önemsiyoruz ama bu maç daha başka diyor ve ekliyor.

Bir başka taraftar grubu öncüsü ise ölüsü de bizim dirisi de bizim. Düğünü de bizim cenazesi de bizim diyor.

Merak edip nasıl organize olduklarını öğrenelim dedik, kendimizi şaşırtan halkanın ortasında bulduk.

Sonra bir anda yüzleri, binleri buluyor ve tribünlere doğru yola çıkıyorlar. Bu bir tutkunun, sevdanın, fanatizmin sadece onlarla geçen birkaç dakikasının özetiydi. Peki ya uzun süren Malatyaspor aşk hayatları kim bilir nasıldır.

Son Güncelleme: 16.01.2023 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86