banner85

Microsoft 'En Değerli Profesyonel' Unvanı Vermişti

Malatya Turgut Özal Üniversitesi “Yazılım ve Teknoloji Topluluğu” tarafından “Bulut Sistemleri Sunucu Yönetimi” konuları hakkında konferans düzenlendi Konferansa Microsoft tarafından “En Değerli Profesyonel “ unvanı verilen Mustafa Özdemir konuşmacı olarak katıldı

25 Aralık 2022 Pazar 12:20
Microsoft 'En Değerli Profesyonel' Unvanı Vermişti

Malatya Turgut Özal Üniversitesi  “Yazılım ve Teknoloji Topluluğu” tarafından “Bulut Sistemleri Sunucu Yönetimi” konuları hakkında konferans düzenlendi.

Konferans esnasında öğrencilere Bulut Sisteminin temel yapısı, bileşenleri anlatıldı. Bunun yanı sıra gerçekleştirilen konferansta öğrencilere Bulut Sistemleri ve Sunucu Yönetimi alanlarında kariyer odaklı tavsiyelerde bulunuldu. Öğrencilere iş hayatına atıldıklarında karşılaşacakları bu teknolojilerin kullanım alanları tanıtıldı.

Öğrenciler  tarafından yoğun katılım gösterilen konferansa Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Gündüz de katılım sağladı.

Yazılım ve Teknoloji Topluluğu Başkanı Reşit Taşdemir tarafından konuşmacı Mustafa Özdemir’e Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Son Güncelleme: 25.12.2022 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86