banner85

Malatyalı Vekiller Malatya İçin Çalışıyor Mu?

Bugün 10 ocak çalışan gazeteciler günü. Dişiyle, tırnağıyla, mücadelesiyle kameramanlıktan 2 radyo, iki led dev ekran, tüm sosyal medya alanlarında yayın yapan ve dünyaya uydu üzerinden yayın yapan bir kanalın yönetim kurulu başkanı Selahattin Bayrak'ın günü olmalı bu gün. Çünkü basının bütün aşamalarından gelip onlarca çalışanı, milyonlarca takipçisi olan bir yara ulaşmak ise çalışan gazeteciler günü işte o gün bu gündü.

11 Ocak 2023 Çarşamba 10:28
Malatyalı Vekiller Malatya İçin Çalışıyor Mu?

Bugün 10 ocak çalışan gazeteciler günü. Hayatını ömrünü varlığını, Malatyaya adamış bir isimdir o kameramanlıktan gelip eğer şehrin gücü olma noktasında dünyaya Malatya Vuslat Tv , radyolar, dev ekranlar sosyal medya alanlarında bir isim varsa işte o çalışan gazeteciler gününde çalışarak bu noktalara gelen yönetim kurulu başkanı Selahattin Bayraktır.
Sabah  tecrübeli gazeteci Rıfat Gökçenin haber extra programına katılan yönetim kurulu başkanımız geçmişten geleceğe ve geldiği noktayı özetledi.
Malatya medyasının inatçı, çılgın, azimli, çalışkan ismi, malatya sevdalısı asla geldiği yeri inkar etmiyor ve anlatıyor.
Evet bir ayda yüz bin liranın üzerinde sadece uyduya kira ödemek, yarım milyona yakın gider ile televizyonculuk yapmak hiç te kolay olmazsa gerek.
Gazetecilik yürek işidir, kalem işidir, sevda işidir.. eğer ideal yoksa itibar da yoktur biz şehrin gücüyüz ve sermayemiz sevgi, saygı ve mücadeledir.
Ve biz bu şehre, insanlara, değerlere vefamız var, cefa çekiyoruz belki ama milyonların duasını da alıyoruz.
 

Haberin Detayı Videomuzda;

Anahtar Kelimeler:
MalatyaHaberGündemVuslat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86