banner85

Mahmut Boyraz Malatya Vuslat TV’yi Ziyaret Etti

İş insanı Ak Parti Mahmut Boyraz Ak Parti Malatya teşkilatının kendisini tanıdığını, aday adaylığını açıkladığında arkadaşları tarafından heyecan ve sevinçle karşılandığını söyledi.

Admin
Admin
01 Şubat 2023 Çarşamba 14:06
Mahmut Boyraz Malatya Vuslat TV’yi Ziyaret Etti

Mahmut Boyraz Malatya Vuslat TV’yi ziyaret etti. Ziyaretinde bir de açıklama yapan Boyraz şunları belirtti:” Partimizle yaptığımız istişareler sonunda aday adaylığına karar verdik. Sanayici bir insanım ticaret yapıyor ve uğraşıyorum. İlk önce Malatya’nın sanayisine ticaretine ve tüm alanlarına sunacak projeler ve buna yönelik tecrübemiz var. Özellikle kayısımızın daha entegre hale getirilmesi, dünya pazarındaki hak ettiği yeri alması için fikirlerimiz ve girişimlerimiz var. Halkımızın her kesimine yönelik projeler ve özellikle de gençlere yönelik çalışmalarımız var. Aday adaylığımız süresince bütün çalışmalarımızı paydaşlarımız ve milletimizle paylaşacağız” dedi.

Ak Gönüller Beni Tanır

İş insanı Ak Parti Mahmut Boyraz  Ak Parti Malatya teşkilatının kendisini tanıdığını, aday adaylığını açıkladığında arkadaşları tarafından heyecan ve sevinçle karşılandığını söyledi. Boyraz açıklamasının devamında şöyle konuştu ”Ben yıllardır Ak Partinin içinde  hizmet veriyorum. Teşkilatım beni tanır bilir. Dört yıldır tanıtım ve medya başkanıyım. Tüm basın ile bir yerde mesai arkadaşıyım. Teşkilatta olmam sahayı bilme anlamında bizlere önemli katkılar sunuyor. Gerek teşkilatımız, gerek esnaf ve sanayicimiz, gençlerimiz birebir dokunduğumuz, dinlediğimiz insanlar bundan dolayı çıktığım bu yolda avantajlarımızın olduğunu düşünüyorum. Aday adaylığına karar verirken Malatya için yola çıkıyoruz dedik. Şimdi de yol alma zamanı. Rabbim ülkemizi, şehrimizi ve niyeti halis olanların yolunu açık etsin.” dedi.

Son Güncelleme: 02.02.2023 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86